Gladeboernjatak.dk
Coaching & Terapi
Coaching og terapi

Alle børn og unge fortjener at trives


Med vores hjælp bliver det muligt


Børneforløb

Børneforløb


Terapeutisk hjælp til børn i alderen 0 - 15 år og deres forældreNår et barn ikke trives, er der noget, der forstyrrer det.


I vores terapeutiske forløb finder vi ud af, hvad der forstyrrer dit barn og fjerner det, så han eller hun kan blive glad og trives igen.


Alle forløb består af en række terapeutiske samtaler med barnet og barnets forældre samt hjemmeopgaver og sjove øvelser.


Alle samtaleforløb bliver udført af psykoterapeut, familiecoach og EMDR terapeut Nynne Bojsen.

Coaching til Unge

Ungecoaching


1:1 coaching til unge i alderen 16 - 24 Alt for mange unge har det svært.


Det skal der gøres noget ved!


Vi tilbyder 1:1 Ungecoaching til unge i alderen 16 - 24 år, så de kan komme til at trives igen.


Alle samtaleforløb bliver udført af psykoterapeut, familiecoach og EMDR terapeut Nynne Bojsen.


Kan foregå online samt fysisk i vores lokaler på Østerbro i København

Familiecoaching

Familiecoaching


Terapeutiske og coachende samtaler til forældre samt til familier med større børn.Alle familier fortjener at trives.


Men det er langt fra alle, der gør det!


Konflikter i familien går ud over de voksne.

Men det går især ud over børnene.


Vi tilbyder 1:1 forløb til forældre samt til familier med større børn.


Alle samtaleforløb bliver udført af psykoterapeut, familiecoach og EMDR terapeut Nynne Bojsen.

Feedback

Af hele hjertet tak


Kære Nynne. Allerede ved første samtale med min datter, var det utroligt, hvordan du ligesom fik fjernet den angst, som var begyndt at plage hende. Vi er så taknemmelig for, at hun nu igen er en glad pige. Du er både menneskeligt og fagligt eminent.

Jeg har allerede anbefalet dig til andre og ved ikke, hvordan vi skulle have klaret de udfordringer uden din hjælp.

Af hele hjertet tak.


Brit, mor til 10årig pige

Tanker om selvmord


Kære Nynne.

Da vi opsøgte dig, havde "Noah" det rigtig skidt. Han havde tidligere lidt af en meget sort depression med tanker om selvmord og da han igen fik det skidt - vi oplevede at han begyndte at blive angst, når han var blandt andre mennesker og fik sorte dage, hvor han ingenting kunne overskue, søgte vi hjælp hos dig.


Vi blev oprindeligt anbefalet at opsøge dig, af en forælder til en pige, som også havde lidt af angst mm og som havde været glad for at være hos dig.


Til start forsøgte vi med nedsat skoletid og terapi hos dig, men hurtigt blev det klart, at "Noah" var så syg, at det var nødvendigt at sygemelde ham helt fra skolen.


Vi har tydeligt kunne mærke, at du var hans åndehul. Når han kom ind til dig, kunne han sænke skuldrene, vide at han blev set og mødt og ikke mindst støttet i at komme ud af alt det sorte - du så ham for alt hvad han indeholdte af skyggesider og potentialer.


Det har været en lang sej og opslidende kamp, men langsomt lykkedes det at få "Noah" tilbage i skolen og langsomt kom gnisten tilbage i hans øjne. Nu efter 8 måneder har han igen mod på livet og alt hvad det indebærer og han er også kommet godt på vej til at køre fuldt skoleskema, han tager til fester, til sport og har i det hele taget drømme og ambitioner igen.


Vores oplevelse af forløbet er, at du har haft en unik evne til at se ind i "Noah" og støtte og motiverer ham, der hvor han er - det er vores oplevelse at han for første gang i sit liv for alvor har følt sig set og mødt præcis som han er, hvilket har været en enorm lettelse for ham.


Derfor vil han også fortsætte med at komme til coachingforløb en gang om måneden hos dig, så vi sikrer os, at han fortsætter med at have det godt.


Som forældre til et barn/en ung i smerte, kan vi kun på det varmeste anbefale at søge hjælp hos Nynne. For os var psykiatrien med skemaer, kasser og medicin ikke vejen - vi ønskede, at der blev set på vores søn med ikke dømmende øjne og på en mere holistisk måde.


Tak for dig ❤


Forældre til "Noah" på nu 15 år.

Respekt og forståelse


Nynnes måde at gå til problemerne på gjorde, at jeg fra vores første samtale vidste, at jeg havde valgt den rigtige terapeut.

Med en psykoterapeut som Nynne, føler man, at man bliver vurderet som en helhed og set på med respekt og forståelse, for den man er som individ. Når man lider af traumer eller andre psykiske problemer, er den bedste vej til en komplet healing at tage fat på de ting, som er unikke for ens situation, det er i hvert fald min erfaring.

Nynne er rigtig god til at forstå, hvem du er, og det du har været igennem, og hvad du har brug for. Det jeg bedst kunne lide ved terapien var også den respekt, man fik, man var ikke et offer men en ligeværdig, hvilket styrker din selvtillid og din lyst og vilje til at gå hele vejen.


Amalie 21 år

Det bedste jeg har gjort


Kære Nynne.

Du har været utrolig hjælpsom og er virkelig rar og er en god og forstående coach. Jeg har lært utrolig meget om mig selv, og er dig meget taknemmelig for at du har hjulpet mig igennem nogle svære tider, og givet mig nogle fantastiske redskaber som har fungeret rigtig godt. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, og du har helt klart været den største støtte for mig da tingene ikke fungerede.


Frederikke 19 år

Jeg har ikke angst mere


Kære Nynne.
Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden din hjælp. Jeg har fået det så meget bedre.

Jeg har ikke angst mere og mine dage er blevet så meget lettere at komme igennem.

Tak for hjælpen.

Knus


Mathilde 15 år

Hjælp dit barn og din familie nu!


Få en gratis uforpligtende samtale, så vi kan vurdere, hvordan vi kan hjælpe jer.

unsplash